torstai 21. toukokuuta 2015

Keinu


Subilla on panokeinu jota emme olleet koskaan käyttäneet. Hänellä on myös kuvablogi. Pari päivää sitten luin tätä kuvablogia, ensimmäistä kertaa kuukausiin, ja sain siitä pari uutta ideaa. Samalla muistin panokeinun olemassaolon ja päätin että oli aika käyttää sitä.

Ripustimme keinun. Koska en ollut käyttänyt sitä ennen, panimme ensin vanilijaisesti. Tai «vanilijaisesti», en tällöinkään malta olla kynsimättä ja nipistelemättä subia. Hän on alkanut reagoimaan tähän ronskisti sätkimällä ja potkimalla. Sub tuli kerran tai kaksi.


Pian kaivoinkin käsi- ja jalkasiteet, ja kiinnitin subin käsistä ja jaloista keinun yläosassa olevaan poikkipuuhun. Jalkoja piti taivuttaa niin paljon ylöspäin että oikeastaan sub ei enää ollut kiinni keinussa lainkaan, vain poikkipuussa. Tämä sopi suunnitelmiini, aioin panna subia perseeseen eikä se onnistu keinussa istuen.

Tätä ennen kuitenkin kaivoin esiin piikkipyörän ja ajelin sillä lähinnä subin suoraan ylöspäin osoittavia pohkeita ja pakaroita. Olin nähnyt subin kuvablogissa todella kuumottavan kuvan, jossa joku ajoi piikkipyörällä sisempiä häpyhuulia. Tämä näytti heti joltain jota halusin kokeilla. Ihan näin pitkälle en kuitenkaan mennyt, taputtelin vain piikkipyörällä kevyesti pimpin ympäristöä ja ulompia häpyhuulia. Joskus tulee vielä olemaan klitoriksenkin vuoro, se tulee varmasti olemaan subille ikimuistoisen kivuliasta. Sen tulen kuitenkin tekemään vain tilanteessa jossa sub ei pysty liikkumaan lainkaan, koska en halua kokeilla kuinka kauan subin mahdollisen rimpuilun aiheuttama piikkipyörän tekemä haava klitoriksessa paranisi.

Tämän jälkeen voitelin subin anaalin ja kyrpäni liukkarilla ja tunkeuduin sisään. Nyt sub oli sen verran hyvässä paketissa ettei hän voinut tehdä paljoakaan vastarintaa kynsimiselleni ja nipistelemiselleni. Sub tuli enemmän kuin kerran, mutta koska minulle on erittäin vaikeaa tulla seisaallani, irrotin subin lopulta siteistä ja kannoin sängylle. Todennäköisesti voisin tulla keinussakin jos asettautuisin koko painollani keinun varaan, mutta en halunnut kokeilla kestääkö kattokoukku meidän molempien painoa.

Sängyllä panin subia edelleen perseeseen etupuolelta, sub ei ollut enää sidottu mihinkään mutta pidin hänen nilkoistaan kovasti kiinni ja painoin hänen sääriään hänen naamaansa. Tämä on ehkä ainoa anaaliseksiasento jossa voin nähdä hyvin oman munani tunkeutumisen perseeseen. En kuitenkaan jaksanut kauaa tarkkailla tätä, vaan painauduin tiukasti subin päälle ja tulin.

Seuraavana aamuna herätessämme sub aloitti vonkaamisen miltei välittömästi. Sanoin hänelle ettei tipu, mutta pian tulin toisiin ajatuksiin ja subin aamupala jäi kesken kun retuutin hänet sängylle ja tunsin munani syvälle hänen kurkkuunsa.

Keinu oli edellisen päivän jäljiltä katossa kiinni, ja nyt asetin subin sille vatsalleen ja sidoin siteillä hänen kätensä kiinni jalkoihin. Kaivoin esiin vyön ja hieman tämän näköisen  (joskin muovisen) anaalisimulaattorin josta oli puhetta myös edellisessä päivityksessä. En halunnut tahria käsiäni, joten valutin liukuvoidetuubista ison möykyn liukkaria anaalisimulaattoriin päälle ja työnsin sen hitaasti subin perseeseen. Ei ollut merkitystä sillä liikutinko vehjettä kevyesti vain tunginko sen niin pitkälle kun se mahtui, liikutinko sitä hitaasti vai nopeasti, vaikutus oli koko ajan sama ja tehokas. En tiedä kuka on keksinyt tämän muodon, mutta sen vaikutus on hämmästyttävä ja subin orgasmit seurasivat toisiaan.

Sub oli niin houkuttelevassa asennossa etten malttanut olla lyömättä häntä vyöllä. Subin välinevarastosta käteeni oli kuitenkin osunut hieman liian jäykkä ja paksu keinonahkavyö, ja ensimmäinen isku läjähti todella kovaa. Siitä jäi subin ahterin yläpuolelle pitkä punainen jälki. Sub huusi «ei», enkä jatkanut tämän vyön käyttöä. Mielestäni olen epäonnistunut jos subin pitää turvautua turvasanaan, ja nyt se ei ollut kaukana.

Tämän jälkeen voitelin oman munani liukuvoiteella ja tunkeuduin subin anaaliin. Ehkä olin jotenkin hyvin latautunut ja läsnäoleva, ja tällä kertaa onnistuin tulemaan seisaaltani. Irrotin subin siteistä ja menimme sänkyyn makailemaan. Sub oli erittäin tyytyväinen ja pian hän meni suihkuun.

Mennessäni itse vessaan huomasin, että terskaani oli kiinnittynyt kolme pientä ja kuivaa paskakikkaretta subin perseestä. Tällaista ei ollut tapahtunut koskaan ennemmin, subin peräsuoli on yleensä ollut neitseellisen puhdas kuin joku 50-luvun amerikkalainen unelmavaimo joka ei koskaan käy paskalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti