keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Naamapano

Blogi on ollut katkolla koska Sub ei ole ollut yhteydessä sitten tammikuun. Veikkaan että hän ilmaantuu sitten kun on taas tämänlaisen jutun tarpeessa, viimeaikoina hän on laajentanut seksuaalisuuttaan muunlaisten juttujen parissa.

Viime viikot minulla on ollut uusi kumppani, eikä suhde alkanut mitenkään BDSM:n merkeissä. Tiesin kyllä että etukäteen että tämä kumppani on kokeilunhaluinen ja ainakin jollakin tavalla kinky, mutta ei yhtä kokenut tällä saralla kuin talven Sub. Aluksi halusin kuitenkin harrastaa vanilijampaa seksiä jotta uuden kumppanin ruumis tulisi edes jotenkin tutuksi.


Pikkuhiljaa kaikki alkoi kuitenkin mennä rankempaan suuntaan omalla painollaan, koska kumppani menee aina satuttaessa uudelle vaihteelle. Hän myös vinkkasi minulle erään videon jossa esitellään valistusmielessä miten harrastaa oikeaoppisesti rankempaa seksiä (lyömistä ja hiuksista vetämistä), mikä lähenee jo BDSM:a.  Lyöminen, raapiminen, hiuksista vetäminen ja kovakourainen petting on kaikki toiminut, ja viime viikolla kokeilin myös fistausta ensimmäistä kertaa, onnistuneesti. Niinpä viimeksi käydessäni sanoin, että haluaisin panna häntä naamaan.

Kumppani jaksaa huomattavasti minua enemmän, joten esileikkinä runkkaan hänet yleensä muutamia kertoja loppuun asti. En muistaa yhdenkään partnerini koskaan saaneen orgasmeja yhtä helposti, joten kumppanin runkkaaminen on erittäin kiitollista hommaa, toisinaan olen jaksanut katsella hänen sätkimistään tuntikausia.

Tälläkin kertaa sitä jatkui aikansa, mutta lopulta ajatus naapaan panemisesta alkoi kiihottamaan minua, joten tungin kyrpäni hänen suuhunsa ja jatkoin runkkaamista. Kumppani on hyvä ja innokas suihinottaja ja hän aloittikin tavalliseen tapaan, mutta pian otin häntä hiuksista kiinni ja määräsin tahdin itse.

Jonkin ajan päästä minun piti asettua polvilleni hänen eteensä jotta sain enemmän liikkumavaraa, yletyin oikean käden sormilla kumppanin pilluun ja laitoin vasemman etusormen peräaukkoon. Pian kuitenin päätin keskittyä omaan tulemiseeni, kumppani oli kuitenkin saanut jo useita orgasmeja ja tämä oli uusi ja mielenkiintoinen juttu, jonka halusin tehdä tämän kunnolla jotta pääsisin itse loppuun asti. Löin myös kumppania pari kertaa naamaan, koska hän oli erityisesti toivonut tätä taannoin.

En ole lainkaan tuntoherkkä, ja orgasmin saaminen ei ole viime vuosina ollut kovinkaan helppoa. Siksi minut piti lopulta ottaa kumppania kaksin käsin päästä kiinni, ja runtata kyrpääni hänen suuhunsa kaikin voimin. Tullakseni minun oli lakattava huolehtimasta siihen meneekö kyrpäni liian syvälle kurkkuun, ja siitä saiko kumppanini lainkaan henkeä. Tuleminen edellytti sitä, että teen kumppanistani pelkän objektin, vieläpä siitä ruumiinosasta jossa on hänen mielensä ja persoonansa, eli päästä. Tämä tuntui samaan aikaan sekä pahalta että äärimmäisen kiihottavalta. Niinpä sainkin orgasmin, joka voi hyvinkin olla kymmenen elämäni kovimman joukossa. Luulisin että lasti meni aika lailla kokonaisuudessaan kumppanin kurkusta alas, mutta sätkin selälläni vielä hyvän aikaa tämän jälkeen. Tuntui siltä että vatsalihakseni melkein kramppasivat. Kumppani hymyili leveästi ja keskusteli jotain spermojen makujen eroista. 

Orgasmin kovuus tuli minulle täydellisenä yllätyksenä, vain puolta tuntia aikaisemmin en ollut uskonut että voisin ylipäätänsä tulla tänään. Yllätys oli myös se pieni ikävä tunne, joka minulla oli tästä seuraavana päivänä. Tämä oli erilaista alistamista kuin mikään aiemmin tekemäni, sellaista jossa minun oli hetkeksi luovuttava täysin kontrollista loppuun pääsemiseksi ja toivottava ettei mitään pahaa tapahtuisi. Alistaminen jättää jälkensä myös alistajaan, ja niitä jälkiä on käsiteltävä.

Muutamia viikkoja takaperin kumppanini kertoi olleensa yllättyneenä siitä, miten omista taipumiksistani huolimatta halusin tulla häntä emotionaalisesti lähellä – hänen tapaamansa D/S tyypit halusivat mielumin tehdä juttujaan viileästi ja etäisyyden päästä. En tuolloin tajunnut mikä pointti tuossa emotionaalisessa etäisyydessä on, mutta nyt tajuan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti