sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Pyykkiteline


Muutama viikko takaperin sessio epäonnistui koska sub oli todella väsynyt eikä pystynyt sietämään kipua.

Tämäkin ilta oli sillä rajalla, mutta päättelin että sub oli ennemminkin vain stressaantunut kuin väsynyt, ja lisäksi hän oli todella päällekäyvä. Eli päätin että sessio voisi olla paikallaan.

Kaulapantaa, käsi- ja jalkasiteitä laittaessa sub rimpuili kovemmin kuin koskaan ennen, brat on selvästikin hänen juttunsa. Vastarinta oli kuitenkin turhaa.

Sängyn vieressä oli pyykkiteline, ja piti miettiä jonkin aikaa sitä minkälaiseen asentoon subin voisi vääntää sen ympärille.Teline oli siivellistä mallia, siivet oli taitettu päälle. Päädyin laittamaan käsisiteet soljilla kiinni näihin siivekkeisiin, niin että siivekkeiden molemmat päätyraudat jäivät solkien sisään. Telineen langat tuskin olisivat kestäneet, mutta oletin että näin teline kestäisi subin — enkä ollut väärässä. Kädet osoittivat ylös takaviistoon. Yritin asettaaa telineen vastakkaisen puolen jalkaa subin ristiselän päälle, mutta jalka oli liian pitkäjoten se asettui pohkeiden takaosan päälle. Kiinnitin jalkasiteisiin pitkät hihnat joilla jalat sai kiinni pyykkitelineen yläosaan.

Näin sub oli epämukavassa puolikuu-asennossa pyykkitelineen toisen jalan alla. Asento oli varmasti äärimmäisen epämukava ja kivulias. Sen ainoa haittapuoli oli etten voisi panna subia, joska pyykkitelineen jalka oli tiellä. Viime aikoina olen kuitenkin keskittynyt enemmän runkkaamaan subia. Tätä edellisellä kerralla olin saanut subille puoli tuntia jatkuneen, ehkä kymmeniä orgasmeja käsittäneen sarjan runkkaamalla samanaikaisesti vibraattorilla ja hieman tämäntyylisellä  (joskin muovisella) anaalistimulaattorilla, ja ajattelin että voisin hyvin jatkaa samalla linjalla enkä kiirehtiä oman tulemisen kanssa.

Aluksi kaivoin kuitenkin esiin piikkipyörän. Se toimii subiin aina kohtuullisen hyvin, mutta tällä kertaa hän ei jostain syystä lähtenyt ihan niin kovaan endorfiininousuun kun tavallisesti. Päätin kokeilla tepsisikö vibraattori paremmin, se luiskahti subin sisään helposti. Selvästikin hän oli läpimärkä vaikka en ollut tuottanut hänelle vielä mitään muuta paitsi kipua. Sub sai muutamia orgasmeja, ajattelin että kohta hänet pitäisi vapauttaa pyykkitelineestä mutta pitkitin tilannetta vielä hetken aikaa. Liian pitkän hetken, koska pian subin piti pyytää käsiensä vapauttamista.

Tällaisesta minulla on hieman kahtalaisia tunteita. Ensinäkin, minulla on suhtautumisongelmia jos sub pyytää jotain kesken session ilman turvasanaa. Se kertoo siitä, ettei sub oikeasti pelkää minua. Toisaalta sub on ennen kaikkea painslut, joten ei se ehkä olekaan tarpeen. Jonkinlaisesta arkipäiväistymisestä se tosin kertoo myös.

Toisaalta, se kertoo myös siitä että olen arvioinut subin sietokyvyn väärin. Toki näin käy yhä useammin siksikin, että olemme yhdessä venyttäneet subin fyysisiä rajoja pitkälle ja rajat tulevat tietysti jossain välissä vastaan. Voi olla, ettei subia yksinkertaisesti saa kestämään juurikaan enempää kipua kun olen toistaiseksi tuottanut. Silti harmittaa etten osaa arvioida rajoja täsmällisesti ja oikein.

Tämän pyynnön jälkeen sessio oli käytännössä ohi ja irrotin myös subin jalat pyykkitelineestä. Nostin hänet sängylle ja panin äärimmäisen rajusti takaapäin pilluun. V olla etten ole pannut häntä yhtä rajusti koskaan ennen, aivan kun olisin jauhanut käsin pussillisen kahvipapuja munallani. Tämä oli jotain jota sub mitä ilmeisemmin oli kaivannut, jonkun suvantovaiheen aikana hän nosti lantiotaan vielä enemmän tyrkylle ylöspäin vaikka olisi voinut luulla ettei pillusta olisi ollut enää mitään jäljellä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti