sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Kolmistaan


Olin jo pidemmän aikaa halunnut tutustuttaa ensimmäisen ja nykyisen subini paremmin toisiinsa (toisensa he ovat kyllä tietäneet jo jonkin aikaa), mutta lopulta he tutustuivat itse ja vähän toista kautta. Pyysimme nykyisen kanssa ensimmäisen leikkimään kanssamme, ja hän suostuikin samantien. Aikataulut saatiin sovitettua yhteen ja eräänä päivänä ensimmäinen subini soittikin ovikelloa odotettuamme häntä jo jonkin aikaa.

Suunnittelin tätä kertaa niin innoissani, että ensimmäistä kertaa harkitsin kirjallisen käsikirjoituksen tekemistä sessiota varten, mutta se kuitenkin jäi. Kesällä olin jo nainut toisen naisen kanssa subini katsellessa, tämä oli äärimmäisen kiihottavaa mutta nyt minulla oli ensimmäistä kertaa elämässäni mahdollisuus dominoida kahta subia samanaikaisesti. Minulla oli kuitenkin tarkka suunnitelma päässäni, ja hyvä että pohdin sen eri aspekteja useampaan kertaan, koska esimerkiksi siinä missä nykyiseni kanssa tietynlainen limakalvokontakti on ok, niin ensimmäisen kanssa se ei ole, eikä myöskään ensimmäisen eikä nykyisen välillä. Kaikki tämä piti ottaa huomioon, lisäksi luovuin yhdestä ideasta jo session ollessa käynnissä.


Oli selvää, että kahden subin dominominen tulisi olemaan vaikeampaa kuin kummankin dominoiminen erikseen yhteen laskettuna. Lisävaikeuksia tuottaa esimerkiksi se, että molempien hankaluudet ovat erilaisia. Ensimmäinen subini on hyvin tottelevainen ja alistuva, mutta samalla todella hauska ihminen joka saattaa purskahtaa nauruun kesken kaiken tai alkaa vitsailemaan. Nykyinen subini taas on todella voimakastahtoinen ihminen, ja hänen kanssaan on aina ylitettävä tietty kynnys ennen kuin hän on valmis alistumaan. Hänen kanssaan on siis oltava ankara eikä mikään leikinlasku tule kysymykseenkään.

Päädyin siihen, että teen ensimmäisestä subistani pikkuapurini, jonka pakotan alistamaan nykyistäni kanssani. Näin voisin kääntää ensimmäisen subini tottelevaisuuden omaksi vahvuudeksini, ja kaksi yhtä vastaan -tilanne nykyistä subiani vastaan tekisi nykyisen alistamisesta helpompaa ja pidemmälle menevää. Ja mikäli ensimmäinen subini vaikkapa naureskelisi keskenkaiken, se olisi kenties ennemminkin lisäkeino nykyiseni alistamiseen, kuin tapahtuma joka johtaisi valta-asetelman murentumiseen ja molempien samanaikaiseen kapinaan.

Keksin, että session aikana kutsuisin ensimmäistä subiani nimellä "henkilö A", ja nykyistäni nimellä "henkilö B". Tällainen depersonointi lisäisi henkistä yliotettani, ja lisäksi alleviivaisi sitä että nykyinen subini olisi "b-henkilö", eli hierarkian pohjimmainen. Jatkossa kutsun tässä molempia näillä nimityksillä.

Annoin nykyiseni tervehtiä nopeasti uutta tulijaa ja vaihtaa pari sanaa. Heti hänen laitettuaan teen tulemaan vierasta varten käänsin kuitenkin keittimen pois, käskin hänet lattialle kontalleen ja määräsin hänet olemaan hiljaa tästä eteenpäin. Lähetin henkilö A:n etsimään häntä varten ensin kaulapannan ja sitten muut siteet ja ketjun kertomastani paikasta. Tämä ei tietenkään ollut helppoa, koska henkilö A ei ollut aikaisemmin ollut henkilö B:n leluvaraston kanssa tekemisisssä. Tehtävien ei kuitenkaan pidä olla liian helppoja, ja hyvä vaan että henkilö B joutui kärvistelemään kontallaan lattialla epätietoisena lattialla henkilö A:n etsiessä tarvittavia tavaroita. Pannan ja siteiden pukemisen ohessa käskin henkilöä A riisumaan henkilön B. Laitoin henkilön B kaulapannastaan kahleella kiinni hellaan ja siirryin henkilö A:n kanssa sänkyhuoneeseen, niin ettei henkilö B kontallaan lattialla nähnyt mitä teimme, mutta kuuli sitäkin hyvin.

Käskin henkilöä A riisuuntumaan, kiskoin hänet hiuksista vatsalleen sängylle, laitoin kaulapannan ja siteet käsiin ja jalkoihin, läpsin vähän kärpäslätkällä, laitoin kondomin päälle ja aloin panemaan testattuani ensin sormilla että hän oli tarpeeksi märkä (sekä nykyinen että ensimmäinen ovat yleensä aina märkiä kun tarvitaan).

Tämä paneminen ei ollut erityisen tyydyttävää, lähinnä sen tarkoitus oli nöyryyttää henkilö B:tä joka oli edelleen hiljaa polvillaan keittiön lattialla, kiinni keittiön hellassa. Erektioni ei ollut vielä kunnossa, ja lisäksi suunnitelma työllisti aivojani niin paljon etten voinut täysin rinnoin alkaa panemaan välittämättä mistään muusta.

Hetken pantuani käskin henkilö A:ta hakemaan henkilö B:n keittiöstä, taluttamaan hänet hiuksista sänkyhuoneeseen ja sitomaan hihnoilla sänkyyn. Aikansa ähellettyään hihnojen kanssa henkilö A sai ne säädettyä. Oli mukavaa jaella ohjeita ja käskyjä ja katsella vierestä toisen epämukavaa konttailua sängyn alla, koska tämä säätämisaspekti on minulle varmasti vähiten kiinnostava osa koko touhua silloin kun sitä joutuu itse tekemään.

Ennen sänkyyn sitomista käskin henkilö A:ta myös laittamaan pienimmän leluvaraston sträppärin henkilölle B. Tätä tarvittaisiin vasta myöhemmin, mutta oli tarkoituksenmukaisempaa hoitaa kaikki säätäminen kerralla.

Sitten katsoin kummassa henkilö A:n kädessä oli terävämmät kynnet, oikeassa oli hieman terävämmät. Näillä laittaisin hänet raapimaan henkilöä B. Käskin hänen laittaa kumihanskan omaan vasempaan ja minun vasempaan käteeni, ja hieromaan niihin liukkaria. Itse en pidä liukkarin kanssa äheltämisestä, ja oli mukavaa että kerrankin joku laittoi sitä hanskaan niin ettei minun pitänyt tahrata toista kättäni.

Käskin henkilön A sänkyyn sidotun henkilön B päälle, laittamaan liukkaria tämän anukseen ja sormen sinne, ja oikealla kädellä hiuksista kiinni. Sitten tein itse henkilö A:lle saman. Idea oli, että kaiken mitä teen henkilölle A, tämän on toistettava tehden henkilölle B. Kun kiskoin henkilöä A hiuksista yhteen suuntaan, tämän olisi kiskottava henkilöä B hiuksista samaan suuntaan. Kun purin henkilöä A, tämän olisi purtava henkilöä B, ja kun raavin, sama asia. Näin pystyin tavallaan kiduttamaan ja naimaan molempia sormilla anaaliin samanaikaisesti, vaikka kaksi kättä ei siihen tavallisesti riittäisi.

Kun puhuimme tästä session jälkeen ja sanoin meidän muistuttaneen mielestäni Kraftwerkiä We are the robots-videolla, henkilö A nauroi ja sanoi meidän muistuttaneen pikemminkin Human Centipedeä samannimisestä elokuvasta, jota en tosin itse ole nähnyt enkä aiokaan katsoa. Henkilö B myös kommentoi henkilön A olleen todella varovainen, mikä ei tietenkään ollut mikään yllätys, olihan kyseessä alistuva sub. Meillä oli myös kaksi nahkavyötä joita myös käytimme, mutta henkilö A on niin kiltti etteivät hänen iskunsa olleet kovin kummoisia. Mutta varovaisuudestaan huolimatta hän onnistui tuottamaan henkilölle B anaaliorgasmin (henkilö A taas ei useinkaan saa orgasmeja, joten en erityisemmin yrittänyt sellasita saada aikaiseksi).

Tämän jälkeen halusin tehdä suklaajunan, mutta se edellytti roolien vaihtamista. Näin koska halusin että tämä onnistuisi suuremmalla todennäköisyydellä, ja siinä missä kyrpäni on ollut joskus ollut liian iso henkilön A anaaliin, henkilön B anaaliin se on sopinut aina vaikka lämmittely olisi jäänyt vähemmälle. Ja taitaapa myös olla että panen nykyistäni mielumin, vaikka henkilökohtaisten preferenssien ei pitäisikään antaa vaikuttaa suorituksen laatuun – subiahan tässä ollaan kuitenkin tyydyttämässä eikä itseä. Ja miksikö suklaajuna oli minulle niin tärkeä juttu? Toki halusin kokeilla tätä homopornoelokuvien klassikkokuviota nyt kun minulla oli kerrankin siihen mahdollisuus.

Tätä loppuhuipennusta ja roolien vaihtamista kuitenkin pohjustin niin että käskin henkilö A:n imemään henkilö B:n sträppäriä, samalla kun läimäyttelin nahkavyöllä henkilö B:ä vatsalle, kasvoihin ja rinnouille. Tämä onnistui yli kaikkien odotusteni, tarkoitushan oli ollut pikemminkin vain alustaa henkilön A siirtymistä pahnanpohjimmaiseksi ja henkilö B:n nousua sieltä seuraavalle tasolle, mutta henkilö B saikin orgasmin sträppärin imemisestä, minkä olin kuvitellut olevan mahdotonta. Henkilö B kuitenkin nauttii kivusta valtavasti, ja se yhdistettynä puetun sträppärin hankautumiseen klitorista vasten sai hänet tulemaan.

Sitten käskin henkilöä B sitomaan henkilön A siteisiin, ja asettelin henkilö B:n sträppärin henkilö A:n anaaliin. Henkilö B:n tehtyä pari varovaista vetoa pikkusträppärillään, tungin oman tätä isomman kyrpäni henkilön B anaaliin.

Näin pystyin ikäänkuin panemaan kahta naista samanaikaisesti anaaliin, vaikka oma munani riitti vain yhdelle. Tosin tätä efektiä hieman heikensi se, että henkilö B pyrki tietysti liikuttelemaan sträppäriään päinvastaisessa rytmissä kuin minä panin häntä, koska tämä maksimoi hänen tyydytyksensä. Minullehan olisi ollut kiihottavampaa jos olisin saanut antaa rytmin, koska tällöin jollon olisin ollut konkreettisemmin myös henkilö A:n perseessä samanaikaisesti. Pystyin kuitenkin kiskomaan molempia samanaikaisesti hiuksista, tai puristamaan yhdellä kädellä toisen ja toisella toisen tissiä. Tämä olikin siinä määrin kiihottavaa, että tulin henkilö B:n anaaliin - tämä oli tosin valeorgasmi, varmaan siksi että nukkuminen edellisenä yönä oli jäänyt vähälle sessiosta riippumattomista syistä. Eli ei samalla tavalla tyydyttävä kuin oikea orgasmi, mutta homma piti kuitenkin lopettaa. Henkilö A:lla oli ollut melko tukalaa meidän molempien painon ollessa hänen päällään. Pian kasan alta päästyään hän kuitenkin vaikutti olevan taas oma itsensä, joten pahempaa rusikoitumista ei tapahtunut.

Kaiken kaikkiaan suunnitelmani onnistui 90-prosenttisesti, jopa niin hyvin että mietin keksisinkö seuraavalle yhteiselle kerralle edes mitään kiihottavampaa, jos sellainen on tulossa. Nykyinen subini on onneksi löytänyt vielä kolmannenkin subin joka voisi tulla kanssamme leikkimään, eli voin keskittyä sen kerran suunnitteluun enkä vielä vaivata pääni sillä mitä voisi tehdä vielä paremmin tämänkertaisella kokoonpanolla.

1 kommentti:

  1. Hienoa analyysia.Kiva kuulla välillä muidenkin dominoivien ajatuksenjuoksua, samantapaista mietintää itselläkin ennen sessiota-hyvin suunniteltu on puoleksi tehty;-)

    VastaaPoista