sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Sadismi ja rakkaus


Uuden subini kanssa olemme tehneet todella paljon kaikenlaista, ja yksittäisistä kerroista kirjoittaminen on päässyt jäämään. Ehkä palaan niihin lähiviikkoina.

Sanoin hänelle kerran, että jos rakastuisin häneen, tuskin voisin olla niin julma.

Tämä on tietysti tottumiskysymys, ja tietysti ihanne olisi että voisi tehdä hommansa tilanteessa kuin tilanteessa, riippumatta omista tunteista. Eli ehkä jos olisi tarpeeksi kokenut ja tarpeeksi kontrollissa, voisin myös rakastua subiin, sessioiden siitä kärsimättä.

Jossain määrin omat tarpeensa pitää ohittaa joka tapauksessa, pyöriihän koko d/s subin tarpeiden ympärillä. Ja tuntemani subit (joita on kolme, yksi jonka kanssa seksiä ei ole) ovat seksuaalisesti vaativia, ei niinkään sikäli kuinka vaikeata heitä on tyydyttää vaan sikäli miten se tulee tehdä. Tästä huolimatta pitää esittää että on niskan päällä.

Välillä tuntuu sillä, että subin fantasiamaailmaan heittäytyessä unohtaa omien tarpeittensa tiedostamisen.

Subien seksuaalisuudessa tuntuu olevan loputtomasti tutkittavaa ja laajentamisen varaa, toisin kuin omassani. Mietin jatkuvasti, miten voisin tehdä subille jotain entistä nöyryyttävämpää, odottamattomampaa ja rankempaa, ylittämättä hänen rajojaan mutta laajentaen niitä jatkuvasti. Subini on tottunut odottamaan, että kykenen tähän jatkuvasti. Jos en pystyisi, se olisi ikäänkuin pelissä häviämistä.

Oma juttuni on olla täydellisessä kontrollissa, täydellinen subin seksuaalisuuden toteuttamisen ja laajentamisen väline, jonka omat tarpeet eivät häiritse seksuaalista suoritusta, eli subin alistamiista lainkaan.

Rakkaus tekisi tästä erittäin vaikeaa, koska rakastunuminen on ennen kaikkea itsekästä halua saada joku ihminen itselleen, vaikkakaan ei välttämättä eksklusiivisesti. En usko että tulen koskaan rakastumaan omaan subiini, vaikka rakastankin seksiä hänen kanssaan ja olen häneen hieman ihastunut ihmisenäkin. Silti on oltava varovainen ettei heittäydy rooliin niin täysillä, ettei enää tunnista niitä tarpeitaan jotka ovat mahdollisesti subin tarpeiden kanssa ristiriidassa. Sillä kuinka paljon sub haluaa minulta ja minua ei kuitenkaan tunnu olevan mitään rajaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti