torstai 28. marraskuuta 2013

Toinen kerta


Taannoin oli toinen sessiomme, ja ensimmäinen jota olin suunnitellut etukäteen.

Teemana oli siivoaminen, suunnitelmana oli käyttää Subia roskankeräystikkuna, lattiaharjana ja moppina. Tämä idea tuntui hyvältä ja helpolta toteuttaa heti kun sain sen. Se oli äärimmäisen konkreettista esineellistämistä, vieläpä esineeksi jotka ovat välittömästi likaisuuden kanssa tekemisissä, joten nöyryytysaspekti on kaksinkertainen. Alkuperäinen ajatukseni oli myös että moni ihmisistä tuntee huonoa omatuntoa siitä ettei siivoa tarpeeksi, yleensä aiheetta. Eli tämä olisi myös voinut olla rankaisu kuvitteellisesti laiminlyödyistä kotitöistä, vaikka en tiedäkään kuinka siistiä Subin kotona on, en edes osaa arvata. Ei hän kyllä vaikuta miltään siivousnatsilta. Lopulta en kuitenkaan oikeastaan toteuttanut tätä rankaisuaspektia.Tarkoitukseni oli tehdä paljon sellaista mitä en ollut tehnyt koskaan, ja olin jonkinverran hermostunut ja kiihottunut jo päiväkausia etukäteen.

Sub oli täyttänyt minua varten ihan oma-aloitteisesti alistuville tarkoitetun kyselyn, jossa hän oli vastaillut mistä pitää ja mistä ei.

Kävi ilmi, että oli paljon enemmän sellaista mitä voisin tehdä, kun sellaista mitä en voisi tehdä. Subini rajat ovat laajat, hänen kokemustasonsa on aivan eri luokkaa kuin minulla. Laajat rajat ovat kuitenkin myös haaste, koska sitä vaikeampi on tietää mikä olisi liikaa ja mikä ei olisi, ja mikä olisi juuri hänen juttunsa ja mikä vain vähän siihen suuntaan.

Sub oli juonut pari kaljaa ennen tulemistaan luokseni, ja hän oli heti valmis aloittamaan puuhastelun. Komensin hänet riisuutumaan ja polvilleen lattialle, otsa kiinni lattiaan. Koskettelin häntä vähän, läimäytin pari kertaa perseelle ja runkkasin hänet sopivaan tilaan.

Sanoin, että luvassa olisi soveltuvuuskoe uudelle työuralle, siivoojan ammattiin.

Suunnitelmaani liittyi paljon sellaista, mikä jännitti, koska en ollut varma Subin reaktiosta. Esimerkiksi ajattelin käyttää kumihanskoja, koska ne kuuluavat siivoamiseen ja samalla luovat tietynlaista halveksuvaa ja alistavaa, vieraantunutta etäisyyttä, kun kosketan häntä vähän kuin hän olisi likainen. Subilla ei kuitenkaan ole mitään kumi-tai lateksifetissiä, joten en ollut varma pitäisikö hän tästä.

Jälkeenpäin Sub kutsui käyttämiäni hanskoja “keinosiementäjän hanskoiksi”, joten ilmeisesti kumihanskat onnistuivat tuomaan pervoa vieraantuneisuutta lisää. Keinosiemennys olisi myös hyvä mahdollinen teema johonkin tulevaan sessioon.

Kumihanskoilla läiskimisestä tuli myös mielenkiintoinen ääni.

Lisäksi tarkoitukseni oli mopata lattiaa hänen päällään, mutta Sub ei pidä mistään vesileikeistä johon liittyy hengityksen pidättelyä. Tämän vuoksi tarkoitus oli laittaa vain vähän vettä sangon pohjalle, vain sen verran että hiukset kastuisivat.

Joku muu olisi ehkä halunnut keskustella tästä kaikesta etukäteen, mutta halusin että Sub ei tietäisi mikä häntä odottaa, ajattelin että tämä olisi jännittävämpää ja myös hieman pelottavaa. Subin puheista ja kirjoituksista olen päätellyt, että hän haluaa olla hieman harmaalla alueella. Se sopii myös minulle, mutta tietysti myös pelkään että voin vahingossa mennä liian pitkälle.

Laitoin kumihanskat käteeni, ja levitin liukastetta Subin peräaukkoon. Olin ostanut liukasteen aikaisemmin päivällä kiireessä, polyuretaanikondomit anaaliseksiä varten muistin aivan viime hetkessä, minkä takia myös myöhästyin ilmoittamastani ajasta – onneksi Sub ei tähdännyt tähän aikaan.

En tiedä liukasteista paljoakaan, mutta luotan Subiini että hän olisi keskeyttänyt homman jos ostamallani aineella ei olisi sujunut. Kotimainen Be Happy-voide kuitenkin osoittautui hyväksi.

Laitoin vasemman käden etusormeni Subin peräaukkoon ja otin oikealla kädellä hänen hiuksistaan tiukasti kiinni. Ensin keräsin lattialta irtoroskat roskikseen ja pari sukkaa pyykkikoriin Subin hampailla, ohjasin Subia peräaukosta ja hiuksista. Alkuperäinen suunnitelmani oli ollut sitoa Subin kädet, mutta tajusin nopeasti että tämä olisi tehnyt hommasta liian vaivalloista, koska hän olisi voinut ottaa lattiasta tukea vain päällään. Pari kertaa Sub huijasi vähän auttamalla käsillään roskien keruussa, mutta en rankaissut tästä.

Tämän jälkeen lakaisin lattiaa Subin päällä. Laitoin välillä myös keskisormen peräaukkoon, ja välillä vaihdoin keski-ja etusormen peukaloon. Tunnustelin Subin muotoa sisältäpäin sormillani. Sub innostui tästä nopeasti, ja jopa liikutti päätään oma-aloitteisesti ilman että minun piti kiskoa häntä hiuksista. Subin liikuttelu ja kumarassa olo oli kuitenkin ennen pitkää rasitti meitä molempia, ja jonkin ajan päästä olin itsekin tauon tarpeessa. Jätin Subin alkuasentoon polvilleen lattialle.

Kävin laittamassa pari senttiä vettä sangon pohjalle, ja oli moppauksen aika. Kastelin Subin pään sangossa, asettelin vasemman käden sormet takaisin peräaukkoon ja pesin lattiaa pitkin vedoin Subin päällä, hiuksista kiskoen. Alkuperäinen suunnitelmani oli pestä ja koko huone hitaasti ja perinpohjin, mutta pian Sub oli taas levon tarpeessa.

Otin itse vaatteet pois, mutta tilanteen kaikesta jännittävyydestä huolimatta (tai ehkä juuri sen takia) minulla ei ollut juuri lainkaan erektiota. Asettelin kuitenkin kyrpäni Subin kitaan, ja hän alkoikin imemään sitä ahnaasti. Subin jutuista olen ymmärtänyt että suihinotto on yksi hänen lempipuuhistaan, mutta koska itse en siitä erityisemmin pidä, tulee se meillä varmaan olemaan vain apukeino tai sitten palkinto Subille.

Keino toimi, ja kohta kyrpäni olikin tanassa. Puin polyuretaanikondomin ja aloin naida Subia. Sitten vedin ulos, hieroin kyrpäni liukasteella ja asettelin sitä hitaasti Subin peräaukkoon.

Anaaliseksi ei ollut onnistunut yhdenkään aikaisemman kumppanini kanssa (muutama heistä oli halunnut sitä kokeilla), koska kyrpäni on jonkin verran keskimääräistä isompi. Tiesin että Sub pitää anaaliseksistä, mutta en tiennyt oliko hän koskaan harrastanut sitä minun kokoisellani elimellä.

Tällä kertaa Sub sai siis viedä anaaliseksineitsyyteni.

Minulla on ollut kova anaalifetissi teini-ikäisestä asti, ja se on minulle ehkä yksi mystisimpiä fetissejä. Yksinkertaisin selitys on että kyse on ikäänkuin homoseksuaalisesta aktista, ja tämä on varmaan osatotuus. Toisaalta en ole ollut enää pitkään aikaan kiinnostunut olemaan itse vastaanottavana osapuolena, vaikka sitäkin pitäisi kyllä joskus kokeilla. Kukaan ei ole koskaan nainut minua, vaikka sain ensimmäisen orgasmini 12-vuotiaana runkatessani ja fantasioidessani että joukko aikuisia miehiä raiskaa minua. Iän myötä nämä passiiviset homofantasiat ovat kuitenkin jääneet kokonaan, oikeastaan jo varhaisteini-ikäisenä aloin kuvittelemaan itseni useammin aktiiviseksi osapuoleksi myös homofantasioissa.
Luulisin että näistä alistumisfantasioista on kuitenkin se hyvä puoli, että osaan ainakin hieman samaistua alistuvan rooliin, ja osaan paremmin ajatella mitä siinä voisi tarvita.

Olen ollut sen verran pitkällä sisällä kokeillessani anaaliseksiä aikaisempien kumppaneideni kanssa, että tiedän pitäväni sen kireyden ja kimmoisuuden yhdistelmästä.

Sain kun sainkin kyrpäni puoliksi Subin sisälle, ja nain häntä todella varovasti perseeseen. Yksi anaaliseksin monista paradokseista on, että ainakin minulle lähes mahdotonta tulla. Tiesin tämän etukäteen vaikka en ollut koskaan ennen päässyt kenenkään kanssa näin pitkälle, yhtä pahasti epäonnistunutta kertaa (jota en tajunnut keskeyttää) lukuunottamatta. Olin todella kiihottunut ja yritin kyllä tulla, mutta ymmärsin että en vain voisi naida niin kovaa kun olisi välttämätöntä tullakseni. Tämä oli sekä kiihottavaa että turhauttavaa. Olin erittäin kovana, mutta samalla minun oli koko ajan keskityttävä ja varottava etten menisi liian syvälle. Kun tajusin että pidemmälle en voisi päästä ilman että Subiin sattuisi liikaa, ja kun peräaukosta alkoi päästä yhä enemmän ilmaa ja sen mukana peräaukon primäärifunktiotavaraa, niin vedin itseni ulos ja annoin Subille uuden tauon jonka aikana siistin häntä.

Kaiken kaikkiaan anaaliseksineitsyyteni menetys oli monin tavoin hämmentävä kokemus. Sub oli todella äänekäs, jälkeenpäin hän sanoi että anaaliseksiin liittyy aivan omanlaisensa kivun ja mielihyvän yhdistelmä, ja tämän sekä kuuli että näki hänen naamaltaan. Luulen, että nautin tässä hommassa ennen kaikkea siitä siitä kontrollin ja vallan tunteesta minkä tällaisten äärimmäisten tunteiden tuottaminen antaa.

Hetken yritin jatkaa lattian pesua Subin päällä, mutta nopeasti huomasin että Sub oli liian väsynyt tähän. Niinpä kiskoin Subin hiuksista tuolinrangan luokse, asetin hänen päänsä raamien väliin ja sidoin hänen päänsä vyön avulla kumaraan ja kiinni. Alkuperäinen ideani oli laittaa vyö pään ympäri, mutta se ei juurikaan pysynyt joten laitoin sen melko löysästi kaulan ympärille. Jostain syystä olin melko nopeasti menettänyt koko erektioni, joten annoin Subin runkata sen takaisin.

Puin lateksikondomin ja aloin naimaan Subia. Minun ei ole kovin helppo tulla naidessa, eteenkään niin että olen tilanteessa läsnä, fantasioimatta jostain muusta. Mutta tänään oli ollut niin paljon jännittävää, ja sain asetuttuani polvilleni ison tyynyn päälle niin mukavan asennon, että ottamalla tuolista tiukasti kiinni pystyin naimaan Subia niin rajusti että onnistuin tulemaan, ilman että minun piti kuvitella olevani missään muussa tilanteessa.

Tämä sopi lopetukseksi. Tuolinranka oli jonkin verran nirhannut Subia, mutta mitään pidempiaikaisia jälkiä ei kuitenkaan jäänyt. Sub kävi suihkussa ja loikoilimme jonkin aikaa sängyllä. Sub oli tyytyväinen, eli suunnitelmani oli mennyt nappiin. Sub ei kritisoinut mitään. Luulen kuitenkin että en ollut alistanut häntä verbaalisesti niin kovasti kun olisin ehkä voinut, tämä on selvästi jotain mitä pitää harjoitella ajan mittaan koska Sub pitää siitä erityisesti.

Sitten Sub lähti kotiin perheensä luokse.

Tästä olisi hyvä jatkaa.
1 kommentti: